GürkanSekmen

Konuşmacı-Eğitimci

1968 yılında İstanbul’da doğan Gürkan Sekmen İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Aynı üniversitede, profesyonel kariyeri devam ederken, master ve doktora da yapmıştır. İnsan davranışları, motivasyon, liderlik ve koçluk konularında yoğunlaştığı master ve doktora tezlerinde teorik literatür ile iş hayatında edindiği deneyimleri birleştirerek, kendi yönetsel felsefesini şekillendirmiştir.

Gürkan Sekmen otuz yılı geçen profesyonel yaşantısı boyunca sektöründe lider yerli ve uluslararası şirketlerde yöneticilik ve genel müdürlük pozisyonlarında bulunmuştur. 2012 yılında yönetim danışmanlığı, konuşmacılık, kurumsal koçluk ve eğitmenlik kariyerine başlamıştır. O günden bu güne enerji, finans, hizmet, gıda, teknoloji, otomotiv ve medya gibi sektörlerde birçok saygın firmaya danışmanlık yapmakta ve eğitimler vermektedir. Aynı zamanda beş bin saati aşan bir süredir üst ve orta düzey yöneticilere yönetici koçluğu yapmakta ve koçluk hizmeti verdiği kişilerin hedeflerini gerçekleştirmesine yol arkadaşı olmaktadır.

Gen Danışmanlık şirketinin kurucusu olan Gürkan Sekmen’in eğitim felsefesi, davranışsal boyuttan önce bilişsel boyutu temel alır ve zihinsel süreçlerden yola çıkarak kalıcı davranış değişikleri geliştirmeyi hedefler.

Evli ve bir kız çocuğu olan Gürkan Sekmen aynı zamanda basketbol koçluğu yapmaktadır. Ayrıca “El Yapımı Ruhlar” adındaki bireysel gelişim ve koçluk romanının yazarıdır.

-Değişim Yönetimi

-Koçvari Liderlik

-Düşünce Dönüştürme Eğitimi

-Geri Bildirim Kültürü ile Ekibini Geliştirmek

-Çevik Takımlarda Unvansız İletişim